7 Temmuz 2014 Pazartesi

Turuncukasa Alisverisim

İnternetten alışveriş yapmaktan nefret edenlerdenim... Garantici bir boğayım çünkü, illa göreceğim, inceleyeceğim, ondan sonra alabilirim. Açıksası hep kullandığım optifree markasının lens solüsyonu bu kadar uygun fiyatlı olmasaydı asla internetten alışveriş yapmazdım ama yaptım.
Turuncukasa sitesini daha önceden Türk blogger'lardan duymuştum ve tabii önce ekşisözlüğe baktım, yorumlar genelde iyiydi ben de bu yüzden denemeye karar verdim.

Lens solüsyonunu ucuz bulunca tam 4 kutu aldım, yuhh.. Ama ben ayda bir şişe bitirdiğim için çok da abartmış sayılmam değil mi?
Hep merak ettiğim nuxe kuru yağ indirimli olunca onu da attım sepete, yanında göz kremi hediyesiyle
Avene yüz spreyi de %50 indirimli olunca onu da aldım bittabii..
Sipariş verdikten  1 gün sonra kargo elime ulaştı, inanılmaz hızlılar, çok beğendim bunu. Hatta kargo elime ulaştıktan sonra bilgi mesajları anca cep telefonuma geldi :)
Solüsyonların son kullanma tarihleri ekim. 2015, bu da çok iyi.
Her şey güzel güzel tek tek ambalajlanmış, sorunsuz geldiler. Yanında da nuxe makyaj çantası geldi. Gerçi çanta yerine bir kaç tester gelseydi daha mutlu olabilirdim. O kadar çok eşantiyon makyaj çantam var ki, bir yenisi daha mutlu etmedi açıkçası.
Gelelim aldıklarıma
Nuxe kuru yağ çok iyi, gerçekten de denildiği gibi yağ hissi bırakmayan bir yağ. Ben nemlendiricimin içine bir kaç fıs sıkarak kullanıyorum, nemlendirmesi iyi, kokusu çok güzel. 100 ml'lik şişesini aldım, bu şişe sprey formunda olduğu içn kullanımı çok pratik. Henüz saçıma kullanmaya cesaret edemedim, yağlandırır mı diye korkuyorum açıkçası

Avene termal suyu, canım sıkıldıkça yüzüme birkaç fıs sıkıyorum, nemlendiriyor, ferahlatıyor, indirimli 6 TLye aldım, yine bir indirime denk gelirsem alırım.

Solüsyon ise solüsyon işte:)) alıştığım ve sevdiğim marka optifree

Turuncukasa'yı oldukça beğendim, bundan sonraki indirimlerini de takip edeceğim.
İnternet alışveriş korkumu atlatmam bütçem için iyi olmadı tabii, şimdi diğer bilindik yerli ve yabancı kozmetik sitelerinde sörf yapar,sepetime ihtiyacım olmayan zilyon tane şeyi atar oldum :)
neyse ki sepete atıp atıp logout yapıyorum, alışveriş tatmini var hem de para harcamadan, size de öneririm