11 Mayıs 2013 Cumartesi

Bath and Body Works Alışverişim


Ben bu tatlı mı tatlı markayla amerikada iken tanışmıştım, The Body Shop gibi marka. Çeşit çeşit duş jelleri, kremleri, vücut spreyleri, parfümleri, aromaterapi ürünleri, sıvı sabunları ve mumları var.
Meyveli, çiçeksi, tatlı, odunsu, vanilyalı kısaca her tarz için mis gibi kokuları var. Body shoptan farklı olarak bence kokularının kalıcılığı çok daha fazla. 
Bu markanın mağazası İstanbul ve Antalyada da açılmış ama bildiğim kadarıyla fiyatları amerika fiyatlarının neredeyse 2 katı. İndirimlerinde tekrar almayı düşünüyorum, ürünleri zaten o kadar güzel kokuyor ki birşey almadan çıkmak imkansız. 
Cherry Blossom serisinden vücut spreyi ve kremi bahar ve yaz ayları için çok uygun. Kiraz çiçeği kokusundan hoşlanıyorsanız, seveceğinizden eminim. Ferah çiçeksi bir koku, üstelik kalıcı.
Bu markanın genelde Warm Vanilla Sugar ve Twilight Woods serisi çok tutuluyor, bu seriler şekerli vanilyalı ve odunsu, biraz daha kış için uygunlar bence.
Cherry Blossom, Moonlight Path ve Paris Amour serileri daha sakin ama gene de ben buradayım deyip kendini hissettiren kokular. Tabii bunların yanında neredeyse her meyvenin kokusunu da yapmışlar, meyveli koku sevenler ayrıca bayılacaktır. 
Bu markanın Türkiyede daha çok şube açmasını dilemekten başka birşey yok. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder